Argentiniƫ

Hier vindt u alle informatie nodig om een visum aan te vragen voor Argentinië.

U heeft als Nederlander een visum nodig voor dit land. Deze koopt u bij aankomst en is geldig voor een maximaal verblijf van 90 dagen. Mocht u langer willen verblijven dan is dat mogelijk via het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Consulaat gegevens:
Javastraat 20
2585 AN Den Haag

Tel: 070 311 84 22 / 23
Fax: 070 311 84 10
E-mail: argentina@xs4all.nl