Visum voor Belize

Hier vind u alle informatie nodig om een visum aan te vragen voor Belize.

U heeft als Nederlander voor zowel zakelijk als toeristisch, voor een verblijf van maximaal 30 dagen, geen visum nodig voor dit land.

Er kunnen echter wel eisen worden gesteld bij aankomst:
- U dient in het bezit te zijn van een officieel Nederlands paspoort, minimaal zes maanden geldig bij inreis met minimaal één lege visumpagina
- In het bezit zijn van een boekingsbevestiging van de retourvlucht of van de vlucht naar de volgende bestemming
- In het bezit zijn van de benodigde documenten voor de eventuele volgende bestemming
- In het bezit zijn van een (kopie) van de uitnodingsbrief (indien zakelijke reis)


Consulaat gegevens:
Sloterkade 84
1058 HJ Amsterdam

Tel: 020 408 11 75
Fax: 020 617 65 98
E-mail: roos@ebr.nl