Visum voor Botswana

Hier vind u alle informatie nodig om een visum aan te vragen voor Botswana.

U heeft als Nederlander geen visum nodig voor dit land voor een maximaal verblijf van 90 dagen.
Er kunnen echter wel eisen worden gesteld bij aankomst:
- U dient in het bezit te zijn van een officieel Nederlands paspoort, minimaal zes maanden geldig bij inreis met minimaal één lege visumpagina
- Een boekingsbevestiging van de retourvlucht of van de vlucht naar de volgende bestemming
- In het bezit zijn van de benodigde documenten voor de eventuele volgende bestemming

Ambassade gegevens:
Keizersgracht 310
1016 EX Amsterdam

Tel: 020 420 88 44
E-mail: mariekesanders@wxs.nl