Visum voor Djibouti

Hier vindt u alle informatie nodig om een visum aan te vragen voor Djibouti.

U heeft als Nederlander een visum nodig voor dit land.

Ambassade gegevens:
Av. Franklin Roosevelt 204
B-1050 Brussel

Tel: 0032 2 347 69 67

Benodigdheden voor een Toeristen visum:
• 1 paspoort minimaal 6 maanden geldig na terugkomst
• 2 pasfoto’s
• 2 aanvraagformulieren
• Hotelbevestiging met handtekening van hotel plus stempel

Benodigdheden voor een Zakelijk visum:
• 1 paspoort minimaal 6 maanden geldig na terugkomst
• 2 pasfoto’s
• 2 aanvraagformulieren
• Garantiebrief
• Uitnodiging


Normale verwerkingsduur ambassade duurt 3 werkdagen.

Een voorbeeld van een garantiebrief krijgt u mee bij het downloaden van het aanvraagformulier.

Consulaire kosten:
• Single entry visum €37,50