Visum voor Eritrea

Hier vindt u alle informatie nodig om een visum aan te vragen voor Eritrea.

U heeft als Nederlander een visum nodig voor dit land.

Consulaat gegevens:
Nassauplein 13
2585 EB Den Haag

Tel: 070 427 68 12

Benodigdheden voor een Toeristen visum:
• 1 paspoort minimaal 6 maanden geldig na terugkomst
• 1 kleuren pasfoto.
• 1 aanvraagformulier.
• boekingsbevestiging

Benodigdheden voor een Zakelijk visum:
• 1 paspoort minimaal 6 maanden geldig na terugkomst
• 1 kleuren pasfoto
• 1 aanvraagformulier
• Garantiebrief
• Boekingsbevestiging


Normale verwerkingsduur ambassade duurt 3 werkdagen.

Een voorbeeld van een garantiebrief krijgt u mee bij het downloaden van het aanvraagformulier.

Consulaire visum kosten:
• 1 entry toeristenvisum geldig voor 1 maand €45
• 1 entry zakenvisum geldig voor 1 maand €68
• Multiple entry zakenvisum geldig voor 3 maanden €90
• Multiple entry zakenvisum geldig voor 6 maanden €136
• Multiple entry zakenvisum geldig voor 1 jaar €226

• Transit visum €23
• Werkvisum €68
• Bezoekersvisum €45