Visum India toeristenvisum, zakenvisum of werkvisum

 

Wij bemiddeling graag weer voor u: klik hier voor toelichting

 

U dient een keuze te maken op basis van uw reden van bezoek:

Zakenvisum 'BV'

Toeristen visum 'TV'

Werkvisum 'EV'

 

Voor het aanvragen van een visum voor India geldt vanaf maandag 28 april 2014 een nieuwe regel. Voor het aanvragen van een visum voor India moet u nu ook een irisscan en een vingerafdruk laten maken. Nadat u persoonlijk de eerste keer op het consulaat bent geweest en uw iris en vingerafdruk heeft laten maken kunnen wij tot 5 jaar een visum voor u aanvragen. Indien u na die 5 jaar weer naar India reist moet u opnieuw een irisscan en een vingerafdruk laten maken.

 

Let op:

VisumService is géén reisbureau. Wij regelen visa voor bedrijven maar ook voor particulieren en reisbureaus. Als u specifieke vragen heeft over het visum voor India dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op het mobiele nummer 070 - 215 49 95. 

In verband met het hoogseizoen kan het zijn dat uw visum later wordt verstrekt! Momenteel geven wij een gemiddelde van 5 werkdagen voor een aanvraag, als voorbeeld maandag op maandag.


Om een visum India aan te vragen heeft u hulp nodig doordat het op het consulaat van India behoorlijk druk kan zijn. Tijd om een visum India heeft u als klant niet, en VisumService.nl kan u om uw India visum helpen. De informatie om een visum voor India aan te vragen staat al gratis op onze website. Schakel ons in om u hierbij te helpen, en uw visum voor India aan te vragen op het consulaat. VisumService kan u helpen aan een visum voor India. Indien u wil dat VisumService een visum voor u regelt betaalt u hier €32.50 voor, per paspoort, exclusief de kosten voor het Visum.

* eventuele extra verzendkosten aangetekende post retour inclusief BTW. Er zijn echter meerdere mogelijkheden voor retourzendingen. 


S.v.p stuur uw post aangetekend op naar:
VisumService.nl/India
Postbus 1267
2280 CG Rijswijk (ZH)

Of, kom het brengen of per koerier naar ons kantoor:

Anna Paulownastraat 63

2518 BC Den Haag