Visum voor Jordaniƫ

Hier vindt u alle informatie nodig om een visum aan te vragen voor Jordanië.

U heeft als Nederlander een visum nodig voor dit land.


Consulaat van Jordanië in Den Haag:

Benodigdheden voor een toeristen visum Jordanië:

  1. Een opdrachtformulier 1 paspoort minimaal 6 maanden geldig na terugkomst;
  2. Een kleuren Nederlandse paspoortfoto. Let op dat deze foto volgens Nederlandse norm van 'paspoortfoto'is, d.w.z. naar voren kijken, witte achtergrond, niet lachen en geen tanden laten zien. Negen van de tien keer accepteerd het consulaat geen foto vanuit uw eigen computer printer. Doet u dit wel, zorg ervoor dat u glanspapier gebruikt en er geen strepen zichtbaar zijn van de printdruk, gelieve niet de pasfoto op het aanvraagformulier nieten.
  3. Een aanvraagformulier, uitprinten, invullen en ondertekenen
  4. Uw paspoort hebben wij fysiek nodig omdat het visum erin komt te staan. Een kopie van het paspoort is niet mogelijk. Uw paspoort moet nog 6 maanden geldig zijn na terugkomst;

 

 Kosten en procedure van aanvraag op het consulaat:

 Stage Visum

Consulaire kosten

Ons tarief ex btw

Totale kosten ex. btw

Totale kosten inclusief btw

Verwerkingstijd op het consulaat

 Single entry

 € 67.50

 € 25.00  € 92.50  € 97,75  **2 Jordaanse werkdagen

Double entry

 € 97.50

 € 25.00  € 122.75  € 127.75  **2 Jordaanse werkdagen

Multiple entry

 € 187.50

 € 25.00  € 212.50  € 217,75  **2 Jordaanse werkdagen

** De verwerking van het visum zijn in het algemeen 2 Jordaanse werkdagen. Nationale feestdagen tellen niet mee, d.w.z. Jordaanse en Nederlandse feestdagen tellen niet mee als werkdagen.

Graag al uw documenten opsturen voor uw visumaanvraag Jordanië naar één van de volgende adressen:

S.v.p. stuur uw aangetekende post op naar:

VisumService.nl/Jordanië
Postbus 1267
2280 CG Rijswijk (ZH)

 U kunt het ook komen brengen, of per koerier versturen naar ons kantoor adres:

VisumService.nl/Jordanië
Anna Paulownastraat 63
2518 BC Den Haag