Visum voor Kaapverdië

Hier vindt u alle informatie nodig om een visum aan te vragen voor Kaapverdië.

U heeft als Nederlander een visum nodig voor deze eilandengroep.

Consulaat gegevens:
Baan 6
3011 CB Rotterdam

Tel: 010 477 89 77

Benodigdheden voor een Toeristen visum:
• 1 paspoort minimaal 6 maanden geldig na terugkomst
• 1 pasfoto
• 1 aanvraagformulier
• Boekingsbevestiging

Benodigdheden voor een zaken visum:
• 1 paspoort minimaal 6 maanden geldig na terugkomst
• 1 pasfoto
• 1 aanvraagformulier
• Boekingsbevestiging
• Garantiebrief


Normale verwerkingsduur ambassade duurt 2 werkdagen.

Een voorbeeld van een garantiebrief krijgt u mee bij het downloaden van het aanvraagformulier.

Consulaire kosten:
• Single entry visum geldig voor 1 maand €42
• Familiebezoek single entry visum geldig voor 1 maand €52
• Familiebezoek multiple entry visum geldig voor 1 maand €99
• Multiple entry geldig voor 1 maand €52