Visum voor Kameroen

Hier vindt u alle informatie nodig om een visum aan te vragen voor Kameroen.

U hebt als Nederlander een visum nodig voor dit land.

Benodigdheden per persoon per visum:

  1. 1 paspoort minimaal 6 maanden geldig na terugkomst;
  2. 1 kleuren pasfoto;
  3. 1 aanvraagformulier;
  4. U heeft ook het gele koorts boekje nodig. Informatie hierover kunt u krijgen bij de GGD of www.travelclinic;
  5. Een bankafschrift met voldoende saldo, minimaal een positieve saldo van 500 euro;
  6. Een boekingsbeverstiiging van uw retourvlucht.

 

Als u vanuit een ander nationaliteit bent binnen de EU dan heeft u een inschrijving nodig van de Gemeentelijke Basis Administrie, waaruit bewijst dat u in Nederland staat ingeschreven. Voor alle andere nationaliteiten een kleuren kopie (van de voorkant en achterkant) van uw verblijfsvergunning.

 
Normale verwerkingsduur ambassade duurt 3 werkdagen

 

-Een toerist heeft een boekingsverklaring nodig.

-En voor zaken heeft u een garantiebrief nodig van uw bedrijf en een boekingverklaring.
  Een voorbeeld van een garantiebrief krijgt u mee bij het downloaden van het aanvraagformulier.


Onze Bemiddelingskosten per paspoort: €25,- exclusief btw

Consulaire kosten:

  • Single entry visum maximaal geldig voor 1 maand: €90,-
  • Single entry visum maximaal geldig voor drie maanden: €160,-
  • Multiple entry visum maximaal geldig voor zes maanden: €250,-