Visum voor Laos

Hier vindt u alle informatie nodig om een visum aan te vragen voor Laos.

U heeft als Nederlander een visum nodig voor dit land.

Ambassade gegevens:
Avenue de la Brabançonne 19-21
B-1000 Brussel

Tel: 0032 2 734 1666

Benodigdheden voor een Toeristen visum:
• 1 paspoort minimaal 6 maanden geldig na terugkomst
• 1 pasfoto
• 1 aanvraagformulier

Benodigdheden voor een Toeristen visum:
• 1 paspoort minimaal 6 maanden geldig na terugkomst
• 1 pasfoto
• 1 aanvraagformulier
• Garantiebrief


Normale verwerkingsduur ambassade duurt 7 werkdagen.

Een voorbeeld van een garantiebrief krijgt u mee bij het downloaden van het aanvraagformulier.

Consulaire kosten:
• Single entry visum geldig voor 15 dagen ( bij de grens ) €40
• Single entry visum geldig voor 1 maand ( bij de ambassade ) €40
• Autorisatie single entry visum geldig voor 1 maand €40