Visum voor Nieuw-Caledoniƫ (eiland)

Hier vindt u alle informatie nodig om een visum aan te vragen voor Nieuw-Caledonië.

U heeft als Nederlander geen visum nodig voor dit land voor een maximaal verblijf van 3 maanden.

U dient in het bezit te zijn van een retour ticket bij aankomst. Mocht u deze niet hebben dan bent u genoodzaakt een borg te betalen bij de grens.

Ambassade gegevens:
Sumastrastraat 336
2585 CZ Den Haag

Tel: 070 306 17 42