Visum voor Oman

Hier vindt u alle informatie nodig om een visum aan te vragen voor Oman.

U heeft als Nederlander een visum nodig voor dit land.

Benodigdheden voor een toeristen en zaken visum:

  1. Het aanvraagformulier, deze moet een origineel zijn;
  2. Twee pasfoto's, deze dien te voldoen aan de eisen van een officiële Nederlandse pasfoto;
  3. Uw paspoort, minimaal 6 maanden geldig na terugkomst;
  4. Het opdrachtformulier;
  5. Een extra kopie van uw paspoort (de informatiepagina met persoonsgegevens)
  6. Multiple entry visa worden alleen verstrekt bij een eerder bezoek van Oman (door middel van het aantonen van een oud visum)

Normale verwerkingsduur ambassade duurt 2 werkdagen.

Consulaire kosten:
• Single entry visum €60, 2 maanden geldig
• Multiple entry 6 maanden €150, 6 maanden geldig