Visum voor Sierra Leone

 

Hier vindt u alle informatie nodig om een visum aan te vragen voor Sierra Leone.

U heeft als Nederlander een visum nodig voor dit land.

Ambassade gegevens:
Avenue de Tervurenlaan 410
B-1150 Brussel

Tel: 0032 2 771 00 53
Fax: 0032 2 771 82 30

Benodigde documenten voor een Toeristen visum:

  1. Uw paspoort met een minimale geldigheid van 6 maanden na uw geplande reis
  2. Het aanvraagformulier
  3. Een hotelboeking. De boeking moet een stempel van het hotel hebben. De boeking moet een contactpersoon, e-mail adres en telefoonnummer hebben van het hotel
  4. Twee kleuren paspoort foto's. De paspoortfoto's moeten volgens de Nederlandse norm voor 'paspoortfoto' zijn gemaakt, zoals naar voren kijken, niet lachen, geen tanden laten zien en met een witte achtergrond
  5. Een reisverslag opgemaakt ter attentie van de ambassade van Sierra Leone in Brussel
  6. Het gele koorts boekje met een geldige inenting tegen de gele koorts
  7. Bewijs van voldoende financiele middelen, zoals 50 euro per dag
  8. Het opdrachtformulier

 

Benodigde documenten voor een zaken visum:

  1. Uw paspoort met een minimale geldigheid van 6 maanden na uw geplande reis
  2. Het aanvraagformulier
  3. Een uitnodigingsbrief van het bedrijf in Sierra Leone. De brief moet een stempel van het bedrijf hebben. Op de uitnodiging moet een contactpersoon, e-mail adres en telefoonnummer hebben van het bedrijf in Sierre Leone
  4. Een kopie van het ID kaart van het bedrijf in Sierra Leone
  5. Twee kleuren paspoort foto's. De paspoortfoto's moeten volgens de Nederlandse norm voor 'paspoortfoto' zijn gemaakt, zoals naar voren kijken, niet lachen, geen tanden laten zien en met een witte achtergrond
  6. Een garantiebrief van het Nederlandse bedrijf ter attentie van de ambassade van Sierra Leone in Brussel
  7. Het gele koorts boekje met een geldige inenting tegen de gele koorts
  8. Bewijs van voldoende financiele middelen, zoals 50 euro per dag
  9. Het opdrachtformulier

 

Benodigde documenten voor een prive visum voor vrienden of familie bezoek:

  1. Uw paspoort met een minimale geldigheid van 6 maanden na uw geplande reis
  2. Aanvraagformulier
  3. Eenuitnodigingsbrief . De brief moet een contactpersoon, e-mail adres en telefoonnummer hebben van de uitnodiger
  4. Twee kleuren paspoort foto's. De paspoortfoto's moeten volgens de Nederlandse norm voor 'paspoortfoto' zijn gemaakt, zoals naar voren kijken, niet lachen, geen tanden laten zien en met een witte achtergrond
  5. Een reisverslag opgemaakt ter attentie van de ambassade van Sierra Leone in Brussel
  6. Het gele koorts boekje met een geldige inenting tegen de gele koorts
  7. Bewijs van voldoende financiele middelen, zoals 50 euro per dag
  8. Het opdrachtformulier

 

Single-/double of multiple entry voor een maand: 125 euro per visum

Onze bemiddeling: 60 euro, exclusief btw per visum