Visum voor Soedan

Hier vindt u alle informatie nodig om een visum aan te vragen voor Soedan.

U heeft als Nederlander een visum nodig voor dit land.

Ambassade gegevens:
Laan van Copes van Cattenburgh 81
2585 EW Den Haag

Tel: 070 360 53 00
Fax: 070 361 79 75

Benodigdheden voor een Toeristen visum:
• 1 paspoort minimaal 6 maanden geldig na terugkomst
• 2 pasfoto’s
• 2 aanvraagformulieren
• Hotelbevestiging
• Verzekering
• Boekingsbevestiging of kopie airline ticket + hotelboeking of uitnodiging familie
• Uitnodiging moet vanuit Soedan naar de ambassade in Den Haag worden gefaxt!

• De normale verwerkingsduur, voor een toeristenvisum, bij de ambassade duurt circa 8 weken!

Benodigdheden voor een Zaken visum:
• 1 paspoort minimaal 6 maanden geldig na terugkomst
• 2 pasfoto’s
• 2 aanvraagformulieren
• Garantiebrief plus uitnodiging
• Uitnodiging moet vanuit Soedan naar de ambassade in Den Haag worden gefaxt!

Normale verwerkingsduur ambassade duurt 5 werkdagen.

Een voorbeeld van een garantiebrief krijgt u mee bij het downloaden van het aanvraagformulier.

Consulaire kosten:
• Single entry visum geldig voor 1 maand €60