Visum voor Thailand

Hier vindt u alle informatie nodig om een visum aan te vragen voor Thailand.

 VOORKOM EEN LANGER VERBLIJF DAN UW VISUM TOESTAAT. EEN GEVANGENISSTRAF KAN HET GEVOLG ZIJN

WIE ZIJN WIJ? WAAROM 25 EURO PER PASPOORT? HOE WERKT HET? WAAROM VIA ONS EN NIET ZELF NAAR HET CONSULAAT?
WAT IS UW VOORDEEL? KLIK HIER VOOR INFORMATIE

Je kunt als Nederlandse toerist of in een transit Thailand 30 of 14 dagen zonder visum bezoeken.

U moet wel voor elk ander reden van bezoek vooraf een visum aanvragen!

Kies uw soort visum uit door op een van de 4 onderstaande opties te klikken

Toeristen visum Thailand

Zaken visum Thailand

Studie-werk-vrijwilligerswerk-stage visum Thailand

Privé (familiebezoek) visum Thailand