Visum voor Togo

 

Hier vindt u alle informatie nodig om een visum aan te vragen voor Togo.

U heeft als Nederlander een visum nodig voor dit land.

Consulaat gegevens:Brussel

Benodigdheden voor een Toeristen visum:

  • uw paspoort (het paspoort moet bij uitreis tenminste 3 maanden geldig zijn en nog twee lege bladzijden hebben (naast elkaar); de laatste bladzijde telt dus niet mee;
  • 3 pasfoto’s
  • Het volledig ingevulde en ondertekende aanvraagformulier van de ambassade aanvraagformulier
  • Boekingsbevestiging van de vlucht;
  • En reisbevestiging of boekingsverklaring van het reisbureau en een kopie van de bij de lokale autoriteiten gelegaliseerde hotelreservering. Dit kunt u via uw hotel aanvragen.

Benodigdheden voor een Zaken visum:

  • Uw paspoort (het paspoort moet bij uitreis tenminste 3 maanden geldig zijn en nog twee lege bladzijden hebben (naast elkaar); de laatste bladzijde telt dus niet mee;
  • 3 pasfoto’s;
  • Het volledig ingevulde en ondertekende aanvraagformulier van de ambassade aanvraagformulier;
  • Een uitnodiging uit Togo gelegaliseerd door de lokale overheid of een hotelreservering gelegaliseerd door de lokale overheid (in het Frans);
  • Een kopie van een identiteitsbewijs van de ondertekenaar van de uitnodigingsbrief
  • Een garantiebrief van uw werkgever (in het Frans)
  • Een kopie van het ticket
  • Een vaccinatiebewijs van inenting Gele Koorts (kopie is toegestaan)


Normale verwerkingsduur ambassade duurt 10 werkdagen.

Een voorbeeld van een garantiebrief krijgt u mee bij het downloaden van het aanvraagformulier.

Consulaire kosten:
• Single entry visum geldig voor 30 dagen €50
• Single entry visum geldig voor 60 dagen €100