Visum voor Zambia

Hier vindt u alle informatie nodig om een visum aan te vragen voor Zambia.

U heeft als Nederlander een visum nodig voor dit land.

Ambassade gegevens:
Avenue Moliére 469
B-1050 Brussel

Tel: 0032 2 343 56 49
Fax: 0032 2 347 4333
E-mail: info@zebru.org
Website: www.zebru.org
 

Benodigdheden voor een Toeristen visum:
• 1 paspoort minimaal 6 maanden geldig na terugkomst
• 2 identieke pasfoto’s
• 2 aanvraagformulieren
• Boekingsbevestiging
• Hotelbevestiging

Benodigdheden voor een Zaken visum:
• 1 paspoort minimaal 6 maanden geldig na terugkomst
• 2 identieke pasfoto’s
• 2 aanvraagformulieren
• Garantiebrief
• Uitnodiging

Normale verwerkingsduur ambassade duurt 5 werkdagen.

Een voorbeeld van een garantiebrief krijgt u mee bij het downloaden van het aanvraagformulier.


• Single entry visum geldig voor 3 maanden met een maximaal verblijf van 1 maand €50
• Double entry visum geldig voor 3 maanden met een maximaal verblijf van 1 maand €80