Visum voor Zuid Afrika

Hier vindt u alle informatie nodig om een visum aan te vragen voor Zuid Afrika.

 

U heeft als Nederlander geen visum nodig voor dit land voor een maximaal verblijf van 90 dagen.

Klik hier voor een lijst met de nationaliteiten waar een visum voor Zuid-Afrika voor nodig is/
click here for a list with the nationalities who needs a visa for South-Africa.

SINDS KORT DIENT U PERSOONLIJK LANGS TE GAAN BIJ HET CONSULAAT TE DEN HAAG VOOR UW VISUMAANVRAAG/
FROM NOW ON YOU HAVE TO SUBMIT YOUR VISA APPLICATION IN PERSON AT THE CONSULATE IN THE HAGUE.

 

WIE ZIJN WIJ? WAAROM 18 EURO PER PASPOORT? HOE WERKT HET? WAAROM VIA ONS, EN NIET ZELF NAAR HET CONSULAAT, OF VIA DE CONCURRENT? WAT IS UW VOORDEEL? KLIK VOOR INFORMATIE

 

TOERISTEN VISUM ZUID-AFRIKA

 

ZAKEN VISUM ZUID-AFRIKA

 

STUDENTEN VISUM ZUID-AFRIKA