Visum voor Zuid Korea

Hier vindt u alle informatie nodig om een visum aan te vragen voor Zuid-Korea.

Voor Zuid Korea heerst er geen visumplicht als u voor een verblijf van maximaal 90 dagen gaat, voor zowel toeristische als zakenreizen.

Mocht u langer dan 90 dagen gaan, dan kunt u op de onderstaande link klikken die voor u van toepassing is:

 

TOERISTEN VISUM ZUID KOREA

 

ZAKEN VISUM ZUID KOREA

 

STUDIE OF STAGE VISUM ZUID KOREA