Werkvisum India aanvragen informatie

Het invullen van een visum-aanvraagformulier is moeilijker dan het lijkt; bijna 90% van de ingevulde aanvraagformulieren blijken fout te zijn, of niet eens afgerond. Het is van vitaal belang dat u de onderstaande link opent en het geopende document uitprint en GRONDIG doorneemt.

Wij bemiddelen graag weer voor u: (klik hier voor toelichting)

Voor het aanvragen van een visum voor India geldt vanaf maandag 28 april 2014 een nieuwe regel. Voor het aanvragen van een visum voor India moet u nu ook een irisscan en een vingerafdruk laten maken. Nadat u persoonlijk de eerste keer op het consulaat bent geweest en uw iris en vingerafdruk heeft laten maken kunnen wij tot 5 jaar een visum voor u aanvragen. Indien u na die 5 jaar weer naar India reist moet u opnieuw een irisscan en een vingerafdruk laten maken.

 


De benodigde documenten om uw visum via ons aan te vragen:

 

  1. Paspoort met een minimale geldigheid van 6 maanden na terugkomst;
  2. Twee kleuren paspoort foto's, met het formaat van 5cm x 5cm (witte achtergrond);
  3. Het aanvraagformulier (klik hier om doorgelinkt te worden naar de website van het Indiase ministerie). Maak gebruik van onze handleiding (klik hier)voor het invullen van deze drie tellende pagina's. Wanneer u klaar bent en het pdf heeft uitgeprint, kunt u niets corrigeren, en zult u alles opnieuw moeten invullen. Vergeet niet uw handtekening op beide pagina's te plaatsen. Zonder uw twee handtekeningen wordt de aanvraag niet geaccepteerd;
  4. Het opdrachtformulier  (klik hier om het digitaal in te vullen);
  5. Een uitnodiging van het bedrijf uit India (klik hier voor een voorbeeldbrief);
  6. Een verklaring en garantiebrief van uw bedrijf in Nederland (klik hier voor een voorbeeld);
  7. Een kopie van de KvK uit India (klik hier voor een voorbeeld en stuur dit door naar India want vaak weten zij niet waar u het over heeft);
  8. Een kopie van de Kvk uit Nederland;
  9. Een 'General Declaration' verklaring van begrip en verantwoordelijkheid (klik hier om het document uit te printen en te ondertekenen;
  10. CV (Curriculum Vitae);
  11. Het hoogst behaalde diploma. Dit diploma moet gelegaliseerd zijn én een apostille hebben;
  12. Het contract! 



Op het contract moeten een aantal gegevens op vermeld staan:

  • Dat de medewerker belasting in India gaat betalen;
  • Dat het salaris minimaal 25.000 USD per jaar zal bedragen.

U heeft nu alle informatie om een visum voor India via ons aan te vragen.

Met vriendelijk groet,

Het team van VisumService.nl